Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για ΕΠΤΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Πιστοποίηση
Κίνα GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαστε ευχαριστημένοι να είμαστε αποκλειστικός πράκτορας με AMX για την Ινδία, είναι μια ευχαρίστηση συνεργαμένος με την ο πιό σύντομα ομάδα.

—— Purushotham Gowda

Είμαστε λίβρα αυτού του excludsive supemarket στο Τρινιδάδ και Τομπάγκο για AMX.

—— Ezzard

Έχουμε τη beening εργασία με AMX για πολύ καιρό. Για το ταξίδι participat, έχουμε πολλά πράγματα μαζί, όπως την επιχείρηση, τη φιλία και την εμπιστοσύνη.

—— Vencent

Αγαπητή οικογένεια AMX, σας επιθυμώ στις νέες καλές υγείες έτους, happniss και πολύ monry

—— Juna Jinemothre

Είμαστε πολύ λίβρα έχουμε τέτοια προϊόντα από την Κίνα

—— Unkine

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
ΕΠΤΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Number1: Το σύστημα εξαερισμού είναι επίσης πολυτέλεια για τους απλούς ανθρώπους.

Λανθασμένος! Ο προμηθευτής ανεμιστήρων εξαερισμού επιλέγεται πραγματικά βασισμένος στο μέγεθος του σπιτιού, υπολογισμένος σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των ροών αέρα στα διαφορετικά σπίτια, θα κοστίσει averagely γύρω από 5000RMB-2000RMB. Εάν επιλέγετε το σύστημα εξαερισμού με τη μεγάλη ροή αέρα, η αποδοτικότητα εξαερισμού θα είναι πολύ καλύτερη από για να επιλέξει ένα χαμηλότερο σύστημα εξαερισμού ροής αέρα, αλλά, προκειμένου όχι η μέση η ενέργεια, αυτό είναι πολύ απαραίτητη για να υπολογίσει την ακριβή ροή αέρα που χρειάζεστε.

Παραδείγματος χάριν: Το μέγεθος της μάνικας είναι τετραγωνικό μέτρο S=80.
Ύψος h=2.6m
Αερίστε τους χρόνους p=1.5 times/h

ventilationfanBPT2331_ 副本

Ο καθαρός αέρας θα είναι το μέγεθος του σπιτιού πολλαπλασιάζει το ύψος του σπιτιού και πολλαπλασιάζει με αερίζει τους χρόνους.

Έτσι θα είναι Q=S*H*P=80*2.6*1.5= 312m3/h

Θα μπορούσαμε να προσαρμόσουμε τον ανεμιστήρα εξαερισμού σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του σπιτιού, έτσι το κόστος θα είναι επίσης εύκαμπτο.

Αριθμός 2: Είναι πάρα πολύ περίπλοκο για να εγκαταστήσει το σύστημα εξαερισμού.

Εάν είναι ένα καινούργιο σπίτι και έχετε τις διακοσμήσεις, θα είναι μια καλή επιλογή για να επιλέξει το κεντρικό σύστημα εξαερισμού, και να το κρύψει κάτω από τα ανώτατα όρια, αυτό θα σώσει πολύ διάστημα και δεν έχει επιπτώσεις στη διακόσμηση. Εντούτοις, εάν είχατε ήδη τη διακόσμηση για τη στέγη, μην ανησυχήστε, ο εξαεριστήρας γραφείων και τοποθετημένος ο τοίχος εξαεριστήρας θα εξασφαλίσουν το καθαρό αέρα για το σπίτι σας. Η εγκατάσταση θα είναι πολύ ευκολότερη.

Αριθμός 3. Ένα τέλειο εναέριο περιβάλλον δεν θα χρειαστεί το σύστημα εξαερισμού.

Το σύστημα εξαερισμού έχει τη διαδικασία επεξεργασίας δύο, κάποια είναι για τον αέρα κολπίσκων, άλλος είναι για τον αέρα εξόδου, με τη βοήθεια αυτών των δύο συστημάτων, θα διαμορφώσει έναν ρέοντας τομέα καθαρού αέρα, θα φιλτραρίσει τον αέρα κολπίσκων και θα απορρίψει το μολυσμένο εσωτερικό αέρα. Επιπλέον, ακόμη και η ατμοσφαιρική ποιότητα είναι τέλεια, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να κρατήσετε τα παράθυρά σας ανοικτά για όλη την ημέρα. Αλλά, με τη βοήθεια αυτού του συστήματος εξαερισμού, θα σας βοηθήσει από όχι μόνο να αναζωογονήσετε το σπίτι σας ακόμη και που σφραγίζεται, αλλά και απορρίπτει το μολυσμένο αέρα στο εξωτερικό.

Αριθμός 4. _ο εξαερισμός σύστημα είμαι μόνο αποτελεσματικός φθινόπωρο/χειμώνας Από τεχνικής άποψης, ο καιρός ελαφριάς ομίχλης σίγουρος συχνότερα το φθινόπωρο και το χειμώνα, αλλά το γεγονός, για την άνοιξη και το καλοκαίρι, το σύστημα εξαερισμού είναι επίσης πολύ απαραίτητο, επειδή την άνοιξη, ο θερμός καιρός θα αναπαραγάγει πολλά μικρόβια και γύρη, για το καλοκαίρι, άνθρωποι θα μείνει στο εσωτερικό με τους όρους αέρα συχνότερα, έτσι αυτό φέρνει στις ανάγκες περισσότερου καθαρού αέρα, σε αυτήν την περίπτωση, το σύστημα εξαερισμού είναι επίσης πολύ απαραίτητο σε όλες τις εποχές.


Αριθμός 5. Πώς να μειώσει το methanal στα υλικά διακοσμήσεων.
Το Yep, που είναι σωστό, σήμερα, τα υλικά διακοσμήσεων είναι πλήρες του methanal, και θα απελευθερώσει αργά για 15 έως 20 έτη, εντούτοις, τον ανεμιστήρα εξαερισμού όχι μόνο εργάζεται στον καθαρισμό του εισερχόμενου αέρα, αλλά και απορρίπτει το μολυσμένο αέρα από εσωτερικό. Υπό αυτόν τον όρο, το σύστημα εξαερισμού μπορεί συνεχώς να αερίσει τον αέρα από εσωτερικός και υπαίθριος, για να κάνει την αναπνοή σπιτιών στο καθαρό αέρα και την αναπνοή έξω το methanal.

Αριθμός 6. Το υψηλότερο αποδοτικό φίλτρο, ο καλύτερος καθαρισμός. Τεχνικά ναι, ένα τέλειο σύστημα εξαερισμού πρέπει εξόπλισε το υψηλό αποδοτικό φίλτρο, και πρέπει να είναι HEPAH12 τουλάχιστον ή ακόμα και υψηλότερου επιπέδου, είναι πολύ απαραίτητο για κάθε τύπο pf το φίλτρο, το προ-φίλτρο μπορεί να πιάσει τα μεγάλα ή μέσα μόρια μεγέθους για να διευρύνει τη ζωή υπηρεσιών για άλλα φίλτρα, ο ενεργός άνθρακας μπορεί να πιάσει τις μυρωδιές και άλλα επιβλαβή αέρια, το υψηλό αποδοτικό φίλτρο μπορούν να πιάσουν τα μικροσκοπικά μόρια όπως PM2.5, αυτά τα φίλτρα λειτουργούν μαζί όπως ένα ακέραιο σύνολο, χωρίς τη βοήθεια του προ-φίλτρου, το υψηλό αποδοτικό φίλτρο θα κολληθεί εύκολα, χωρίς τη βοήθεια του ενεργού φίλτρου άνθρακα, οι μυρωδιές θα μπούν στο σπίτι εύκολα. Έτσι, στις άλλες λέξεις, όλα τα φίλτρα είναι πολύ σημαντικά στο σύστημα εξαερισμού.


Αριθμός 7. Εξαιρετικά ψάχνοντας για 0 ποσοστό του PM2.5.
Το σύστημα εξαερισμού είναι όπως έναν πνεύμονα του σπιτιού, θα υπάρξουν περίπλοκοι υπολογισμοί και οι ανάγκες για τους διαφορετικούς ανθρώπους, αυτό δεν μπορούν να καθοριστούν ακριβώς σύμφωνα με τα ποσοστά. Παραδείγματος χάριν, μερικοί άνθρωποι είναι εγκαθιστούν το σύστημα εξαερισμού από τους μη επαγγελματικούς εργαζομένους, που κάνει το σχέδιο του κολπίσκου αέρα και η οπή αερισμού είναι αδικαιολόγητη, ο καθαρός αέρας κολπίσκων είναι άμεσα απόρριμα σε υπαίθριο και να μην αερίσουν καλά, τόσο ακόμη και το ποσοστό PM2.5 είναι πολύ χαμηλότερο, η πραγματική επίδραση για το σπίτι δεν ικανοποιεί, δεν ακολουθεί το ποσοστό εξαιρετικά.

Χρόνος μπαρ : 2016-11-29 16:54:17 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Billy

Τηλ.:: 13718188675

Φαξ: 86-757-86630263

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!